מצרכים
תפוחי אדמה - כמה שרוצים
מלח
פפריקה מתוקה
שמן זית
הוראות הכנה
מקלפים את פוחי האדמה וחותכים לפרוסות דקות (אפשר לחתוך גם ל"אצבעות").
שמים בתבנית של תנור על נייר אפיה שכבה אחת.
מתבלים במלח ופפריקה.
מזליפים שמן זית מעל.
שמים בתנור על חום בינוני.
הערות
אם רוצים לשים כמה שכבות של צ´יפס בתבנית, כדי להגיע לכמות גדולה, מתבלים כל שכבה בנפרד במלח ובפפריקה, ובסוף מזליפים שמן זית פעם אחת מעל הכל.
תוך כדי אפיה, כדי להוציא את הצ´יפס מהתנור לרגע ולערבב אותו, כדי שכל הצ´יפס יצא אפוי ופריך.