תפוחי אדמה צלויים

מאיה דרין, שפית ועיתונאית אוכל 03/04/22 12:52 ב בניסן התשפב

תפוחי אדמה צלויים, צילום: גם בן זאיד
תפוחי אדמה צלויים, צילום: גם בן זאיד

מצרכים

רשימת חומרים למחבת בקוטר 26 ס"מ:

6 יח׳ תפוח אדמה מסוג דזירה שטופים בקליפתם (עם קליפה וורודה)

½ כוס שמן זית

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

כמה ענפי תימין

הוראות הכנה

בעזרת מנדולינה פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקיקות.

מסדרים את תפוחי האדמה במחבת בצורת רעפים.

מתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מפזרים מעל עליי תימין.

מכסים בנייר אלומיניום וצולים בתנור בחום גבוה, 200 מעלות במשך כ-30 דקות.

מסירים את היריעה וצולים עד שמשחים.

הערות

מתאים לפסח

המתכון באדיבות סולתם

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר