תפו"א בתנור- ברוטב מעולה ופשוט להכנה

yaas 13/12/15 15:47 א בטבת התשעו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

הוראות הכנה

לחתוך תפו"א לפרוסות ולהוסיף חתיכות בצל . על הכל לשפוך רוטב שמרכב משליש כוס שמן זית, 2 כפות שטוחות פפריקה, כף גדולה צלי עוף, מלח, פלפל וחצי כף דבש.

לערבב היטב ולאפות בחום בינוני עד השחמה קלה.

בתאבון!

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר