תפו"א בתנור- ברוטב מעולה ופשוט להכנה

א בטבת התשעו
,
13 בדצמבר, 2015
13/12/2015 15:47

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

הוראות הכנה

לחתוך תפו"א לפרוסות ולהוסיף חתיכות בצל . על הכל לשפוך רוטב שמרכב משליש כוס שמן זית, 2 כפות שטוחות פפריקה, כף גדולה צלי עוף, מלח, פלפל וחצי כף דבש.

לערבב היטב ולאפות בחום בינוני עד השחמה קלה.

בתאבון!

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
09.08.2018

1. מצטרפת לשאלתה של רבקה: למה הכוונה כף גדולה צלי עוף? (דבורה)

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

סיור סליחות בירושלים. אילוסטרציה צילום: Hadas Parush/Flash90

כתבה מאמר נגד ה'הדתה' - וזכתה לתגובה מפתיעה

קרא עוד