תפו"א בתנור- ברוטב מעולה ופשוט להכנה

yaas 13/12/15 15:47 א בטבת התשעו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

הוראות הכנה

לחתוך תפו"א לפרוסות ולהוסיף חתיכות בצל . על הכל לשפוך רוטב שמרכב משליש כוס שמן זית, 2 כפות שטוחות פפריקה, כף גדולה צלי עוף, מלח, פלפל וחצי כף דבש.

לערבב היטב ולאפות בחום בינוני עד השחמה קלה.

בתאבון!

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר