תירס על האש

27/04/22 14:47 כו בניסן התשפב

צילום: טקה סטודיו
צילום: טקה סטודיו

מצרכים

למיונז צ'יפוטלה:

1 ביצה

200 גר' שמן חמניות

10 גר' חומץ יין לבן

1 צ'ילי צ'יפוטלה ברוטב אדובו / צ'יפוטלה

עבור קלחי התירס:

4 קלחי תירס מבושלים

שמן קנולה

כוסברה

ליים

הוראות הכנה

למיונז הצ'יפוטלה:

הקציפו בבלנדר ידני את הביצה, הצ'יפוטלה והחומץ עם מעט שמן עד שהתערובת מתחילה להתעבות.

מוסיפים בהדרגה שמן חמניות תוך כדי ערבוב עם התערובת.

עבור קלחי התירס:

מורחים את התירס בשמן קנולה ומבשלים על הגריל ב 200 מעלות במשך 3-5 דקות.

מוציאים מהגריל ומניחים מעל עלי כוסברה להגשה.

מוסיפים כמה פרוסות ליים ומיונז צ'יפוטלה.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר