תבשיל ירקות בקארי ירוק

חדשות כיפה מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 18/09/21 21:40 יב בתשרי התשפב

תבשיל קארי ירוק, צילום: Teka Studio
תבשיל קארי ירוק, צילום: Teka Studio

מצרכים

½ בצל קלוף וקצוץ

1 שן שום

50 גרם שעועית ירוקה טרייה

1 פלפל צ'ילי ירוק

70 גרם ברוקולי

1 פאק צ'וי (כרוב סיני)

50 גרם אספרגוס

½ קישוא

1 כף ממרח קארי ירוק

50 מ"ל רוטב סויה

500 מ"ל ציר ירקות

500 מ"ל חלב קוקוס

שמן

מלח

שומשום שחור

אורז לבן (להגשה)

הוראות הכנה

מחממים סיר רונדו על הכיריים מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ. כשהבצל הופך לשקוף, מוסיפים את השום, את השעועית הירוקה, פלפל הצ'ילי הברוקולי, הכרוב הסיני והאספרגוס ומקפיצים כמה דקות.

כשהם הופכים לחומים-זהובים, שמים כף ממרח קארי ירוק במרכז המחבת ומוסיפים את רוטב הסויה על הקארי, תוך ערבוב בכף עץ, מוסיפים גם את חלב הקוקוס ומבשלים 10 דקות. מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים לצד אורז לבן.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות