ירקות מוקפצים בטעם נהדר

יד באייר התשעט
,
19 במאי, 2019
19/05/2019 11:37

צילום: shutterstock

פרווה
לא מוגדר
פשוט

מצרכים

1 בצל גדול

4 גזרים בינוניים

4-5 פלפלים בינוניים בצבעים שונים

2 קישואים בינוניים

כף גדושה דבש

חצי כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

חותכים את כל הירקות לרצועות דקות וקצרות.

מתחילים באידוי הבצל במחבת. כשמתחיל להזהיב, מוסיפים את הגזרים אח"כ את הפלפלים ולבסוף את הקישואים.

מקפיצים ומערבבים מידי פעם.

כשהירקות רכים אבל לא יותר מדי מוסיפים כף דבש, מלח ופלפל שחור גרוס.

מערבבים שוב.

משאירים על האש עוד כמה דקות ומכבים.

הערות

הירקות אמורים להיות רכים אך לא לגמרי.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרכב שהתדרדרד צילום: דוברות המשטרה

אשה נלכדה ברכב בירושלים וחולצה במצב בינוני

קרא עוד