סגור

רטטוי אפוי מיוחד מאד!!!

טו בטבת התשעא
,
22 בדצמבר, 2010
22/12/2010 0:00
רטטוי אפוי

רטטוי אפויצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

2 תפוח אדמה

2 בצלים גדולים

2 גזרים גדולים

2 קישואים גדולים

חציל בינוני- בוחרים את הקל ביותר עם פנים חלקות ונאות.

מלח גס

פלפל גרוס

הוראות הכנה

את הירקות פורסים באמצעות פורס (נמצא לרוב באחד הצדדים של הפומפיה) לפרוסות דקיקות.

מסדרים שכבה מסודרת של הירקות (עיגול בצל ועליו עגול תמפוח אדמה ועליו עגול קישוא וכן הלאה) בתבנית קפיצית 24 ס"מ עגולה.

מסיימים לסדר שכסה רשאנה ובוזקים מעליה פלפל גרוס ומלח גס וממשיכים בעוד שכבה וחוזר חלילה.

אופים בתנור ב180 מעלות לחצי שעה.

פותחים את הקפיץ ומעבירים את הרטטוי בזהירות לצלחת יפה ושטוחה.

פורסים לפרוסות כמו עוגה ומגישים כתוספת.

הערות

8 מנות ניתן להוסיף פרוסות עגבניה ושום ותוספות כיד המלך כגון טונה בין השכבות, גבינה, בשר טחון ומטוגן ועוד.

המתכון באדיבות מוחי הקודח

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום:  Nati Shohat/Flash90

על מסירות הנפש שלא להשתנות – מדוע החרדים ממשיכים להתקהל?

קרא עוד