קוגל תפוחי אדמה

פשושה וחצי 05/12/15 21:09 כג בכסלו התשעו

קוגל תפוחי אדמה, צילום: shutterstock
קוגל תפוחי אדמה, צילום: shutterstock

מצרכים

4 תפוחי אדמה בינוניים

בצל בינוני

2 ביצים

שמן

מלח ופלפל

הוראות הכנה

- מגרדים את תפוחי האדמה והבצל (אפשר ידנית, או במעבד מזון) לרצועות דקות (כמו סלט גזר)

- מוסיפים שתי ביצים, מלח ופלפל ומערבבים

- משמנים תבנית קטנה ומשטחים את העיסה על השמן.

- שופכים שמן בפיזור מעל העיסה.

- אופים עד שמשחים (חום כהה בקצוות, חום בהיר באמצע)

הערות

הכי טעים כשזה טרי כמובן, אך נהדר גם לשבת.
יכול להיות תחליף מקוצר ללטקעס...
ואל תתקמצנו על השמן...

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר