מג'דרה קוסקוס

חדשות כיפה 28/01/19 12:02 כב בשבט התשעט

מג'דרה קוסקוס, צילום: שני הלוי
מג'דרה קוסקוס, צילום: שני הלוי

מצרכים

מרכיבים ל-4 מנות:

1 שקית קוסקוס מרוקאי בינוני מאסטר שף

1 קופסה שימורי עדשים ירוקות מאסטר שף

1 כפית מלח

4-5 כפות שמן זית

2 בצלים, חתוכים לרצועות דקות

2 שיני שום, קצוצות

1/2 כפית כמון

1/2 כפית כורכום

1/2 כפית בהרט

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

להגשה:

פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס צנוברים, קלויים

הוראות הכנה

מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצלים והשום עד להזהבה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ממשיכים לטגן עוד 2 דקות.

מוסיפים את הקוסקוס, העדשים והמים הרותחים ומערבבים היטב.

מבשלים, על אש הכי קטנה עם מכסה סגור, עד שהקוסקוס מוכן (כ-7 דקות).

מגישים עם פטרוזיליה קצוצה וצנוברים.

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר