מג'דרה קוסקוס

כב בשבט התשעט
,
28 בינואר, 2019
28/01/2019 12:02
מג

מג'דרה קוסקוסצילום: שני הלוי

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

מרכיבים ל-4 מנות:

1 שקית קוסקוס מרוקאי בינוני מאסטר שף

1 קופסה שימורי עדשים ירוקות מאסטר שף

1 כפית מלח

4-5 כפות שמן זית

2 בצלים, חתוכים לרצועות דקות

2 שיני שום, קצוצות

1/2 כפית כמון

1/2 כפית כורכום

1/2 כפית בהרט

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

להגשה:

פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס צנוברים, קלויים

הוראות הכנה

מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצלים והשום עד להזהבה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ממשיכים לטגן עוד 2 דקות.

מוסיפים את הקוסקוס, העדשים והמים הרותחים ומערבבים היטב.

מבשלים, על אש הכי קטנה עם מכסה סגור, עד שהקוסקוס מוכן (כ-7 דקות).

מגישים עם פטרוזיליה קצוצה וצנוברים.

המתכון באדיבות מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

פורש. אבי גבאי צילום: מרים אלסטר/פלאש 90

אבי גבאי, יו"ר העבודה לשעבר: מתחרט שלא נכנסתי לממשלה של נתניהו

קרא עוד