מצרכים
4 כוסות קמח
5 כפות שמן
1 כף שמרים יבשים (או חצי שקית שמרית)
1 ביצה
1 כוס מים חמימים.
הוראות הכנה
מערבבת את החומרים לבצק- במיקסר.
אח"כ לשה קצת ביד.
מניחה להתפחה (בערך 20 דקות. אפשר גם קצת יותר- עד שגומרים להכין את הרוטב, לחתוך את הירקות וכו´) בתוך תנור *כבוי* שחומם לפני כן לחום נמוך.
אחרי ההתפחה לשה עוד קצת ואז שוטחת בתבניות.
יוצאת פיצה בגובה של ס"מ-ס"מ וחצי, בערך.
שוטחים בתבנית, מורחים רוטב, ירקות וכו´, ואופים עד שהרוטב "נשרף" בקצוות.
מכבים את התנור, מפזרים גבנ"צ, ומשאירים בתנור המכובה עוד כעשר דקות.