ארנצ'יני

פילומנה 14/12/17 13:35 כו בכסלו התשעח

מצרכים

לכ-30 כדורים (10-8 מנות ראשונות):

‏1/2 ק"ג ריזוטו מוכן קר

‏180 גרם גבינת שמנת ניו יורק טבעי 30%

‏220 גרם מוצרלה מגורדת 22%

‏50 גרם פקורינו 34% מגוררת

מלח ופלפל שחור ולבן טחון

‏1/2 כף מחית כמהין

לטיגון:

‏1/2 כוס קמח

‏2 ביצים

‏1 כוס פירורי פנקו

שמן לטיגון עמוק

להגשה:

פקורינו 34% מגוררת דק מאוד

הוראות הכנה

מערבבים את החומרים למסה אחידה ויוצרים כדורים בגודל של משמש.

מכינים צלחות עמוקות עם קמח, ביצה ופנקו (כמו לטיגון שניצל). מחממים שמן זית לטיגון עמוק. טובלים את הכדורים בקמח, ביצה ופירורים ומטגנים כ-3 דקות עד שהם מזהיבים יפה. מומלץ לטגן במחזורים.

מניחים על כל צלחת 4-3 כדורים חמים, מפזרים פקורינו ומגישים מייד.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר