ארטישוק ירושלמי בתנור

מיכל 26/10/17 10:44 ו בחשון התשעח

ארטישוק ירושלמי בתנור, צילום: shutterstock
ארטישוק ירושלמי בתנור, צילום: shutterstock

מצרכים

חצי קילו ארטישוק ירושלמי קלוף וחתוך לפרוסות בעובי כס"מ וחצי

2 כפות שמן זית

תבלין פטרוזיליה, מלח, פלפל שחור

הוראות הכנה

מתבלים את הארטישוק עם כל החומרים, מניחים על נייר אפיה ומכניסים לתנור ב180 מעלות במשך 40-50 דקות, עד שהארטישוק מזהיב ונעשה רך למאכל.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר