אפונה ברסק עגבניות

שקדי_מרק 02/12/15 21:18 כ בכסלו התשעו

אפונה ברסק עגבניות , צילום: shutterstock
אפונה ברסק עגבניות , צילום: shutterstock

מצרכים

חצי חבילת אפונה ירוקה עדינה קפואה

קופסת רסק עגבניות 100 גרם

בצל קצוץ

סילאן

מלח

פלפל

הוראות הכנה

קוצצים את הבצל דק עד להזהבה,

מוסיפים את הרסק וממלאים את הקופסא פעמיים במים.

מוסיפים מלח ופלפל וכפית סילאן ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את האפונה ומבשלים עד שמתרככת.

בתאבון, תוספת כיפית וטעימה

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר