מצרכים
2 כוסות אורז
4 כוסות מים רותחים
2 כפות א. מרק עוף
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1 גמבה חתוכה לקוביות
1 גזר מגורר
4-5 פטריות טריות חתוכות לפרוסות (אפשר גם שימורים)
0.5 כוס שמן
מלח, פלפל
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
שמים אורז בתבנית בגודל A4 שופכים את המים מעורבבים עם אבקת מרק ותיבול
מפזרים מעל את הירקות, ומעל הכל חצי כוס שמן.
מכסים בניר כסף ואופים בתנור כשעה עד שהאורז מתרכך והמים נספגים.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן