קוקיגלידה

חדשות כיפה חדשות כיפה 29/08/18 12:37 יח באלול התשעח

קוקיגלידה, צילום: קונספטיק
קוקיגלידה, צילום: קונספטיק

מצרכים

1 ק"ג קמח

540 גרם חמאה

770 גרם סוכר חום ככה

150 גרם ביצים

600 גרם שוקולד צ'יפס

12 גרם סודה לשתייה

17 גרם מלח

הוראות הכנה

מערבבים חמאה עם הסוכר במיקסר גיטרה עד שמקבלים מסה קרמית (אין גושי חמאה), ומוסיפים ביצים בהדרגה.

מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים למיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה.

מכדררים ומשטחים, מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לטמפ' של 160 מעלות ואופים כ-7 דק או עד שהעוגיות משחימות.

מצננים ומוסיפים כדור גלידה בין שתי עוגיות.

המתכון באדיבות רשת קפה גרג

כתבות נוספות