עוגת שוקולד חמה - כשר לפסח

חדשות כיפה חנה פנט 06/04/20 23:55 יב בניסן התשפ

כשר לפסח, צילום: חנה פנט
כשר לפסח, צילום: חנה פנט

מצרכים

500 גרם שוקולד מריר

1 כוס שמן

6 ביצים

¾ כוס סוכר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

ממיסים שוקולד עם השמן מעל בן מארי, מערבבים לעיסה חלקה ומצננים

)החוטאים שבנו יכולים לרמות ולהמיס במיקרו בעדינות- רק להקפיד שלא להשאיר את התערובת זמן ממושך מידי כדי שלא תיחרך(

מקציפים ביצים (ביצים שלמות- אין צורך להפריד) יחד עם הסוכר עד שנוצר קצף בהיר ותפוח.

מוסיפים את השוקולד ומערבבים בתנועות עטיפה. יש לדאוג שכל השוקולד יובלע היטב.

יוצקים התערובת לכלים אישיים משומנים, אותם מניחים בתבנית אחרת מלאה עד כדי חציה במים.

אופים בתנור חם 180 מעלות במשך כ-15 דקות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

כתבות נוספות