עוגת שוקולד חמה - כשר לפסח

חנה פנט 06/04/20 23:55 יב בניסן התשפ

כשר לפסח, צילום: חנה פנט
כשר לפסח, צילום: חנה פנט

מצרכים

500 גרם שוקולד מריר

1 כוס שמן

6 ביצים

¾ כוס סוכר

הוראות הכנה

ממיסים שוקולד עם השמן מעל בן מארי, מערבבים לעיסה חלקה ומצננים

)החוטאים שבנו יכולים לרמות ולהמיס במיקרו בעדינות- רק להקפיד שלא להשאיר את התערובת זמן ממושך מידי כדי שלא תיחרך(

מקציפים ביצים (ביצים שלמות- אין צורך להפריד) יחד עם הסוכר עד שנוצר קצף בהיר ותפוח.

מוסיפים את השוקולד ומערבבים בתנועות עטיפה. יש לדאוג שכל השוקולד יובלע היטב.

יוצקים התערובת לכלים אישיים משומנים, אותם מניחים בתבנית אחרת מלאה עד כדי חציה במים.

אופים בתנור חם 180 מעלות במשך כ-15 דקות.

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר