עוגת רסק תפוחי עץ חגיגית וטעימה בטירוף!!

יב בתשרי התשע
,
30 בספטמבר, 2009
30/09/2009 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

קמח

מרגרינה

שמן

רסק תפוחי עץ

2 כפות פודינג וניל

קינמון

סוכר

4 ביצים

הוראות הכנה

בצק:

3/4 כוס שמן

3/4 2 כוסות קמח

אבקת אפייה

4 חלמונים

4 כפות סוכר.

*2/3 מהבצק לשטח בתבנית עגולה ו1/3 להקפיא.

*להכניס את התבנית לתנור ל10-15 דקות, חום בינוני.

*לערבב בקערה: 1 חבילת רסק תפוחי עץ, 2 כפות פודינג וניל, קינמון וסוכר. למרוח מעל הבצק.

*להקציף 4 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר ולמרוח מעל הרסק.

לגרד בפומפיה את 1/3 הבצק הנותר מהפריזר ולפזר מעל הקצף.

להכניס לתנור על חום בינוני עד שהפירורים מזהיבים.

*להגיש עם כדור גלידת וניל ולקשט בסילאן או במייפל.

בתאבון!!

הערות

תבנית עגולה
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ברית מילה צילום: פלאש 90. גרשון אלינסטון

כך תבחרו מוהל לברית המילה של בנכם

קרא עוד