עוגת רסק תפוחי עץ חגיגית וטעימה בטירוף!!

אורטל!!! 30/09/09 00:00 יב בתשרי התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

קמח

מרגרינה

שמן

רסק תפוחי עץ

2 כפות פודינג וניל

קינמון

סוכר

4 ביצים

הוראות הכנה

בצק:

3/4 כוס שמן

3/4 2 כוסות קמח

אבקת אפייה

4 חלמונים

4 כפות סוכר.

*2/3 מהבצק לשטח בתבנית עגולה ו1/3 להקפיא.

*להכניס את התבנית לתנור ל10-15 דקות, חום בינוני.

*לערבב בקערה: 1 חבילת רסק תפוחי עץ, 2 כפות פודינג וניל, קינמון וסוכר. למרוח מעל הבצק.

*להקציף 4 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר ולמרוח מעל הרסק.

לגרד בפומפיה את 1/3 הבצק הנותר מהפריזר ולפזר מעל הקצף.

להכניס לתנור על חום בינוני עד שהפירורים מזהיבים.

*להגיש עם כדור גלידת וניל ולקשט בסילאן או במייפל.

בתאבון!!

הערות

תבנית עגולה

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר