עוגת רד וולווט

חדשות כיפה חדשות כיפה 09/07/18 23:09 כו בתמוז התשעח

צילום: גליה אבירם
צילום: גליה אבירם

מצרכים

לאפייה בתבנית קוטר 20 ס"מ.

מצרכים:

2 ביצים

חלמון מביצה אחת

כוס וחצי סוכר לבן

כוס וחצי שמן קנולה

2.5 כוסות קמח לבן

כפית שטוחה סודה לשתייה

כפית שטוחה מלח

כפית שטוחה אבקת קקאו

כוס רוויון 1.5%

כפית חומץ 5%

כפית תמצית וניל

כף אחת צבע מאכל אדום או חצי כפית אבקת צבע מאכל אדום

קרם

150 גרם חמאה לבנה

2 גביעי גבינת שמנת 25% שומן

2.5 כוסות אבקת סוכר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מקציפים את הביצים, החלמון והסוכר לתערובת תפוחה.

מוסיפים את השמן בזילוף איטי

מערבבים את היבשים בקערה.

מוסיפים את היבשים והרוויון לסירוגין (1/3 מכמות היבשים, מחצית מהרוויון וכן הלאה).

מוסיפים את החומץ, תמצית הווניל וצבע המאכל האדום, ומערבבים לאיחוד.

יוצקים לתבנית בקוטר 20 ס"מ משומנת ואופים כ- 50-55 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.

מצננים את העוגה צינון מלא.

להכנת הקרם

מקרימים את החמאה עד לקבלת קרם רך (עם וו גיטרה במיקסר), מוסיפים את הגבינה בהדרגה ומוסיפים את אבקת הסוכר עד לקבלת קרם חלק.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות רשת BBB

כתבות נוספות