סגור

הסופגניות הכי קלות בעולם. והכי שווה.

כו בכסלו התשעא
,
03 בדצמבר, 2010
03/12/2010 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

3 כוסות קמח

2 כפות שמרים

חצי כפית מלח

3 כפות סוכר

כוס מים פושרים

הוראות הכנה

מערבבים את הכל לבצק אחיד

נותנים שעה להטפחה עד להכפלת הנפח

נותנים עוד שעה להכפלת הנפש

ליצור עיגולים, לשים בתבנית/צלחת.

העיגולים יטפחו קצת, ובזמן הזה מחממים שמן עמוק. (5 דקות)

כשהשמן חם מאוד, שמים את העיגולים בפנים.

כשהעיגולים משחימים, מוציאים אותם ועם שקית זילוף./מזרק- מכניסים את המילוי...

אני עשיתי מילוי של ממרחית לבן. (צריך טיפה להמיס בשביל שיהיה קל להזריק.

הערות

25 סופגניות בגודל אגרוף. דרך קלה להטפיח מהר:
לחמם את התנור להכי חם שיש,
לחכות 10 דקות ולכבות את התנור,
ולהכניס את הבצק להטפחה.
(במקרה הזה, לא צריך לחכות שעתיים. פשוט לוודא שהבצק הכפיל את נפחו פעמיים)
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

פרופ' רוני גמזו צילום: הדס פרוש, פלאש 90

קבינט הקורונה אישר פה אחד את 'תכנית הרמזור'

קרא עוד