ג'ונגל בול

חדשות כיפה חדשות כיפה 08/09/19 15:08 ח באלול התשעט

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ

מצרכים

3 פירות פיטאייה טריים (פרי הדרקון)

2 כפות סוכר קנים

150 מ"ל מים

כף זרעי צ'יה

כף גוג'י ברי

כף שבבי קוקוס (אפשר קלוי)

2 כפות גרנולה כוסמת

פירות טריים חתוכים

הוראות הכנה

לרוקן את הפיטאייה עם כף לתוך הכד של הבלנדר. להוסיף את המים והסוכר. לטחון לכ-דקה.

לשים בקערה ולהכניס למקפיא. לאחר שעה לערבב ולאחר מכן לערבב כל חצי שעה (3 פעמים).

לאחר שהמקפא מוכן, להעביר לקערת הגשה ולקשט עם יתר הרכיבים.

בתאבון

המתכון באדיבות אלעד אמסלם, שף ראשי ברשת קפה גרג

כתבות נוספות