סלט פסטה עם רימונים, תפוחים ודבש

חדשות כיפה השף הראשי של מותג הפסטה ברילה 19/09/22 14:29 כג באלול התשפב

צילום: אנטולי מיכאלי
צילום: אנטולי מיכאלי

מצרכים

חבילה (500 גרם) פסטה "פרפלה" ברילה

1 שקית עלי בייבי תרד

1 תפוח עץ מסוג גרני סמית (ירוק וחמצמץ)

1 בצל אדום

חופן עלי נענע

1 כוס גרגרי רימון

100 גרם שבבי שקדים קלויים (על מחבת יבשה)

לרוטב:

1/3 כוס שמן זית

2 כפות חומץ יין לבן או חומץ תפוחים

1 כף דבש

1 כף שומשום קלוי

מלח ופלפל

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומצננים. מומלץ להוסיף מעט שמן זית לפסטה החמה, למניעת הידבקות.

חותכים את התפוח לרבעים, מנקים את הזרעים וחותכים לפרוסות דקות. חותכים את הבצל האדום לחצי ופורסים לטבעות דקות.

מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה מערבבים פסטה, תרד, נענע, תפוחי עץ ובצל. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.

לפני ההגשה מפזרים למעלה את גרגרי הרימון והשקדים הקלויים – ומגישים.

כתבות נוספות