סגור

פסטה פרימוורה (פסטה אביבית)

ד בסיון התשפ
,
27 במאי, 2020
27/05/2020 10:28
פסטה פרימוורה

פסטה פרימוורהצילום: אורי שניידר

חלבי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

לירקות:

שום

בטטה אחת

כוס אפונה קפואה

פלפל אדום

קישוא

לרוטב שמנת וחמאה:

50 גר' חמאה

מיכל שמנת לבישול 250 מל'

להרכבה:

חבילת פסטה טריקולור

גבינה בולגרית

הוראות הכנה

נחתוך את הבטטה לחתיכות קטנות, ואת הפלפל והקישוא לרצועות. נטגן את השום עד להזהבה, ואז את שאר הירקות בשמן זית לפי הסדר המצויין למעלה. הבטטה צריכה לקבל סך הכל לפחות חצי שעה של הקפצה בשמן, אך על שאר הירקות להישאר יחסית רעננים.

לרוטב: נמיס את החמאה במחבת ומיד כשכולה נמסה נוסיף את השמנת. נתבל במלח ופלפל שחור ונסיר מהאש.

ולהרכבה: נבשל חבילת פסטה טריקולור במים עם מלח עד שהיא מגיעה למצב אל-דנטה, כלומר מבושלת אך לא רכה לגמרי. נניח פסטה בקערות הגשה ונשפוך מהרוטב מעל כך שכל הפסטה תיספג. נגיש את הירקות מסביב לפסטה ובמרכז נגרר גבינה בולגרית.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

קריר בלילות חול המועד צילום: pixabay

תחזית מזג האוויר: ממשיך להתקרר

קרא עוד