פסטה אבוקדו ועגבניות שרי

י באייר התשפ
,
04 במאי, 2020
04/05/2020 15:03
פסטה אבוקדו ועגבניות שרי

פסטה אבוקדו ועגבניות שרי צילום: הדס ניצן

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

לכ-4 מנות:

1 חבילה פסטה מסוג פטוצ׳יני (500 גרם)

1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

1 כף שמן אבוקדו

1/2 חבילת עגבניות שרי (250 גרם)

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

מבשלים פסטה מסוג פטוצ׳יני על פי הוראות היצרן. שוטפים במים קרים ומסננים.

חוצים את האבוקדו לשני חצאים ומועכים חצי אבוקדו עם כף שמן אבוקדו. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת ממרח.

מערבבים בעדינות את ממרח האבוקדו עם הפסטה המבושלת עד שכל הפסטה נעטפת באבוקדו ונצבעת בירוק.

שוטפים היטב את עגבניות השרי וחוצים אותן לשתיים. מוסיפים את העגבניות לפסטה ומערבבים. ניתן לצלות חלק מהעגבניות בגריל ולגוון בין עגבניות טריות וצלויות להעשרת טעמים.

פורסים את חצי האבוקדו השני לפרוסות דקות ומערבבים עם הפסטה. מתקנים תיבול ומגישים.

המתכון באדיבות אבוקדו גרנות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: פלאש 90. מרים אלסטר

מנהלי מוסדות בחמ"ד מגייסים את שרי הליכוד הסרוגים: "עתיד החינוך הדתי תלוי בכם"

קרא עוד