ספגטי טבעוני - אה לה אוליו

חדשות כיפה 04/11/18 13:19 כו בחשון התשעט

ספגטי אל-לה אוליו , צילום: גליה אבירם
ספגטי אל-לה אוליו , צילום: גליה אבירם

מצרכים

180 גר פסטה ספגטי

3 כפות שמן זית

4 סלייסים של פלפל צילי אדום

עגבניות מיובשות

בזיליקום

שום

ארטישוק קונפי (ניתן למצוא בצנצנות בסופרים וחנויות תבלינים שונות)

זיתי קלמטה

פטרוזיליה

מלח+פלפל – לפי הטעם

הוראות הכנה

מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי.

פורסים 3 שיני שום

חותכים לרצועות 3-4 יחי' עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)

מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצילי אדום, מטגנים כחצי דקה

מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים,

מוסיפים 3-4 כפות מים

מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל ומקפיצים יחד ומגישים.

*ניתן להוסיף למעלה כמה עלי פטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה.

המתכון באדיבות קפה ביגה

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר