ספגטי טבעוני - אה לה אוליו

כו בחשון התשעט
,
04 בנובמבר, 2018
04/11/2018 13:19
ספגטי אל-לה אוליו

ספגטי אל-לה אוליו צילום: גליה אבירם

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

180 גר פסטה ספגטי

3 כפות שמן זית

4 סלייסים של פלפל צילי אדום

עגבניות מיובשות

בזיליקום

שום

ארטישוק קונפי (ניתן למצוא בצנצנות בסופרים וחנויות תבלינים שונות)

זיתי קלמטה

פטרוזיליה

מלח+פלפל – לפי הטעם

הוראות הכנה

מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי.

פורסים 3 שיני שום

חותכים לרצועות 3-4 יחי' עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)

מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצילי אדום, מטגנים כחצי דקה

מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים,

מוסיפים 3-4 כפות מים

מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל ומקפיצים יחד ומגישים.

*ניתן להוסיף למעלה כמה עלי פטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה.

המתכון באדיבות קפה ביגה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
06.11.2018

1. למי בדיוק מיועד המתכון המפונפן הזה? (קונפי וקלמטה..)

לא נראה לי האתר הנכון.. צריך הרבה כסף וזמן פנוי בשביל המתכון המצחיק הזה.

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

השר אריה דרעי צילום: Yonatan Sindel/Flash90

"שמעתי על ברקוביץ דברים חיוביים. אי אפשר להשוות בין יו"ר הרכבת ליחצן מסיבות"

קרא עוד