סגור

סלט פסטה

יח בתשרי התשפא
,
06 באוקטובר, 2020
06/10/2020 9:03
סלט פסטה

סלט פסטהצילום: נמרוד סונדרס

חלבי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

ל-4 מנות:

500 גרם פסטה פנה ברילה (או כל פסטה קצרה שאוהבים)

חצי כוס רצועות של פלפלים קלויים וקלופים ו/או חצי כוס עגבניות שרי מיובשות קצוצות

4 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים

1/2 כוס זיתי קלמטה או טזוס (או תערובת), קצוצים גס

2 זוקיני טריים פרוסים דק (לא חובה)

100 גרם גבינת פטה, מפוררת

מלח ופלפל שחור גרוס

לרוטב:

3-4 כפות שמן זית

2 כפות פסטו ברילה

2 כפות חומץ בלסמי

1 כף סילאן (או דבש)

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד לדרגת אל-דנטה. מסננים ומעבירים לקערה משומנת בכף שמן זית.

מערבבים את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הפסטה ומערבבים. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור בקירור.

מוסיפים את הפלפלים ו/או העגבניות המיובשות ויתר המרכיבים לקערת הפסטה, מערבבים והכי חשוב: מגישים בטמפרטורת החדר, לא ישר מהמקרר.

הערות

לגרסה טבעונית: מחליפים את הפטה בפרוסות ארטישוק משומר בחומץ או שמן זית.

המתכון באדיבות ברילה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

כלכלת קורונה. שוק מחנה יהודה צילום: אוליבר פיטוסי, פלאש 90

התכנית הכלכלית לימי הסגר תוצג לקבינט הקורונה

קרא עוד