טליאטלה עם קרם עגבניות צלויות וריקוטה

כד באייר התשפ
,
18 במאי, 2020
18/05/2020 16:07
טליאטלה עם קרם עגבניות צלויות וריקוטה

טליאטלה עם קרם עגבניות צלויות וריקוטהצילום: נמרוד סונדרס

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

ל-4 מנות:

1 חבילה טליאטלה אמיליאנה ברילה

לרוטב:

1 סלסלה (כחצי קילו) עגבניות שרי חצויות

2 כפות שמן זית

4 שיני שום שלמות

1 צ׳ילי או פחות (לא חובה)

3 גבעולי תימין

מלח ופלפל שחור גרוס

1 200 גרם גבינת ריקוטה

חופן עלי בזיליקום

הוראות הכנה

מכינים קרם עגבניות צלויות: מחממים מחבת צלייה או גריל. מתבלים את העגבניות בשמן זית, שום, צ׳ילי, תימין, מלח ופלפל וצולים כחצי שעה או עד הזהבה. מצננים וטוחנים את העגבניות עם המיצים שלהן, חומרי התיבול הנוספים וחצי מכמות הריקוטה, עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. טועמים ומאזנים תיבול.

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן או עד לדרגת אל דנטה.

מרכיבים את המנה ומגישים: מסננים את הפסטה, מחזירים לסיר ומערבבים עם הרוטב. מעבירים לצלחות הגשה, מפוררים ריקוטה, מפזרים עלי בזיליקום ומגישים.

המתכון באדיבות המותג ברילה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: דוברות זק״א

תוך שעתיים: שני בודדים נמצאו זמן רב לאחר מותם

קרא עוד