מאפין שיבולת שועל קינמון תפוחים

חדשות כיפה 05/07/23 12:48 טז בתמוז התשפג

צילום: מותג מכשירי החשמל גרונדיג
צילום: מותג מכשירי החשמל גרונדיג

מצרכים

מצרכים

¼ כוס שיבולת שועל

כפית סוכר חום

כף חמאה מומסת

¼ כפית קינמון טחון

כוס וחצי שיבולת שועל

1 ¾ כוסות קמח לכל מטרה

½ כוס סוכר חום

כפית וחצי קינמון טחון

1 כפית אבקת אפייה

½ כפית סודה לשתייה

½ כפית מלח

½ כוס רסק תפוחים לא ממותק

½ כוס חלב חלב

¼ כוס שמן צמחי שמן צמחי

ביצה, טרופה קלות

כפית תמצית וניל

תפוח, קלוף, בליעה וקצוץ

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.

2. משמנים תבנית מאפינס של 12 כוסות או מרפדים בציפוי נייר.

3. מערבבים 1/4 כוס שיבולת שועל, 1 כף סוכר חום, חמאה מומסת ו-1/4 כפית קינמון יחד בקערה קטנה.

4. טורפים יחד 1 1/2 כוסות שיבולת שועל, קמח, 1/2 כוס סוכר חום, 1 1/2 כפית קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה גדולה.

5. מערבבים רסק תפוחים, חלב, שמן, ביצה ותמצית וניל יחד בקערה.

6. מערבבים את תערובת רסק התפוחים לתוך תערובת הקמח רק עד שכל המרכיבים נרטבים, מערבבים פנימה תפוח.

7. מכניסים כף תערובת תפוחים לתוך כוסות מאפינס מוכנות בערך 2/3, מפזרים את תערובת שיבולת השועל באופן שווה על כל מאפין.

8. אופים בתנור שחומם מראש ובודקים עם קיסם עד שהוא יוצא נקי במידה וכן המאפין מוכן, סה"כ כ-15 דקות.

המתכון באדיבות מותג מכשירי החשמל גרונדיג

כתבות נוספות