עוגיות ביסקוויט

חדשות כיפה 05/07/23 12:45 טז בתמוז התשפג

צילום: מותג מכשירי החשמל גרונדיג
צילום: מותג מכשירי החשמל גרונדיג

מצרכים

125 גרם חמאה, מרוככת

1/2 כוס סוכר, אבקה

1/2 כפית תמצית וניל

ביצה

2 כוסות קמח רגיל

כפית אבקת אפייה

כף חלב

הוראות הכנה

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. יש לרפד שני מגשי אפייה בנייר אפייה.

2. בקערת ערבוב קטנה מקציפים חמאה, סוכר ווניל במיקסר חשמלי עד לקבלת קרם בהיר.

3. מערבבים פנימה את הביצה עד שהיא מעורבבת היטב.

4. מעל תערובת החמאה מנפים את הקמח ואבקת האפייה. מערבבים פנימה את החלב עד שהוא מתערבב לגמרי.

5. מגלגלים בכל פעם כף גדושה מהתערובת לכדורים.

6. מניחים על תבניות אפייה שרופדו בנייר אפייה.

7. משטחים מעט ביסקוויטים עם עקב היד.

8. אופים במשך 15 עד 18 דקות, או עד להזהבה קלה.

9. נותנים לביסקוויטים 5 דקות להתקרר על המגשים.

10. מניחים להתקרר לחלוטין על רשתות.

המתכון באדיבות מותג מכשירי החשמל גרונדיג

כתבות נוספות