עוגת תפוחים עם מיני קוקיס קרמל

יז באלול התשעח
,
28 באוגוסט, 2018
28/08/2018 0:28
עוגת תפוחים עם מיני קוקיס קרמל

עוגת תפוחים עם מיני קוקיס קרמלצילום: לירון אלמוג

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

לעוגה בקוטר 24 ס"מ:

לבסיס:

120 גרם מרציפן איכותי

1 ביצה

1 כף גדושה חמאה

1 כוס פירורי מיני קוקיס קרמל של כרמית

למילוי:

3 תפוחים מזן גרנד סמית' קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

קורט קינמון

2 כפות קמח

2 כפיות חמאה

2 כפות דבש

לציפוי:

2 כוסות פירורי מיני קוקיס קרמל של כרמית

2 כפות חמאה מומסת או שמן קוקוס או שמן קנולה

הוראות הכנה

במעבד מזון טוחנים יחדיאת כל מרכיבי הבסיס עד שמתקבלת מחית אחידה.

משטחים בתבנית משומנת ואופים בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-4 דקות עד שמתקבל קרום זהוב על פני המאפה.

מערבבים היטב את כל מרכיבי המילוי ויוצקים על הבסיס.

מערבבים את הפירורים עם החמאה המומסת או השמן ומפזרים את הפירורים הלחים מעל התפוחים.

מחזירים לתנור, מנמיכים את הטמפרטורה ל 175 מעלות. אופים במשך כ-25 דקות עד שהציפוי משחים.

חג שמח ומתוק!

המתכון באדיבות חברת כרמית

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

שחקני הנבחרת חוגגים, הערב בתל אביב צילום: FIBA basketball

נבחרת ישראל אלופת אירופה

קרא עוד