עוגת שמרים עם קפה

יז בתשרי התשעג
,
03 באוקטובר, 2012
03/10/2012 23:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

4-5 כוסות קמח (אני משתמשת בקמח מלא)

1 וחצי כוסות סוכר + 3 כפות

1/2 שמרית

1 וחצי מרגרינה

2 סוכר וניל

1 כוס מים פושרים

4 ביצים מופרדות

3 כפות קפה נמס

הוראות הכנה

הכין בצק רך מ-4-5 כוסות קמח, 1 וחצי מרגרינה, 4 חלמונים, 2 סוכר וניל, 3 כפות סוכר, 1/2 שמרית, 1 כוס מים פושרים. ללוש ולכדרר. לשים במקרר בכלי מכוסה לפחות שעתיים.

לחלק את הבצק ל-4 חלקים. לרדד חלק והניח בתבנית. להקציף 4 חלבונים עם כוס וחצי סוכר לקצף יציב וקשה ולהוסיף 3 כפות קפה נמס ולהקציף ביחד. לשים שליש על הבצק ולכסות בשכבת בצק מרודד. להמשיך ככה כשהשכבה העליונה היא בצק.

לחורר קצת עם מזלג ולשים בתנור. לאפות בחום בינוני גבוה עד שמזהיב.

הערות

תבנית של התנור

המתכון באדיבות המאגר של אמא שלי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
15.10.2020

1. עוגת שמרים (פרחיה)

אפשר עם פחות מרגרינה? אולי בשלוב שמן
תודה רבה.

דווח על תגובה לא ראויה
18.07.2021

2. מרגרינה????????? ה' ישמור.... (שושי)

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר