עוגת שכבות קפה

מיצמיצ 02/08/16 14:29 כז בתמוז התשעו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 חבילות מרגרינה (אני כאמור המרתי לשמן לפי 100 גר´ מרגרינה = 80 גר שמן, יצא מתפורר יותר אבל אבל בהחלט אפשר לחתוך לפרוסות)

4 כוסות קמח

30 גר שמרים

6 כפות מים

1 כף סוכר

4 חלמונים

ריבת משמשים

4 חלבונים

1.5 כוסות סוכר

4 כפות קפה

הוראות הכנה

הבצק:

להתסיס שמרים עם המים והסוכר.

ללוש היטב את כל החומרים ולהכניס למקרר לשעתיים

המילוי

להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהכניס את הקפה ולקפל לקציפה אחידה.

לחלק את הבצק לארבע כדורים לרדד לעלה דק כדור אחד ולשים בתבנית משומנת.

למרוח מעט ריבת משמשים

ועליה להניח 1/3 מקציפת הקפה ולחזור שוב על שלושת השכבות עוד פעמיים.

לרדד את הכדור החמישי להניח מעל לנקב במזלג

לאפות בחום ב175 מעלות כ40, 45 דקות.

לי הקטע של לרדד פחות הלך בגלל השמן אז אילתרתי ועשיתי רק 2 שכבות עם קציפה

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

המתכון באדיבות הביאה מסכות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר