עוגת שכבות קפה

כז בתמוז התשעו
,
02 באוגוסט, 2016
02/08/2016 14:29

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

2 חבילות מרגרינה (אני כאמור המרתי לשמן לפי 100 גר´ מרגרינה = 80 גר שמן, יצא מתפורר יותר אבל אבל בהחלט אפשר לחתוך לפרוסות)

4 כוסות קמח

30 גר שמרים

6 כפות מים

1 כף סוכר

4 חלמונים

ריבת משמשים

4 חלבונים

1.5 כוסות סוכר

4 כפות קפה

הוראות הכנה

הבצק:

להתסיס שמרים עם המים והסוכר.

ללוש היטב את כל החומרים ולהכניס למקרר לשעתיים

המילוי

להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהכניס את הקפה ולקפל לקציפה אחידה.

לחלק את הבצק לארבע כדורים לרדד לעלה דק כדור אחד ולשים בתבנית משומנת.

למרוח מעט ריבת משמשים

ועליה להניח 1/3 מקציפת הקפה ולחזור שוב על שלושת השכבות עוד פעמיים.

לרדד את הכדור החמישי להניח מעל לנקב במזלג

לאפות בחום ב175 מעלות כ40, 45 דקות.

לי הקטע של לרדד פחות הלך בגלל השמן אז אילתרתי ועשיתי רק 2 שכבות עם קציפה

הערות

המתכון באדיבות הביאה מסכות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
09.08.2018

1. אופים עם הקצפת בין השכבות? (רוחה)

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מועצת הרבנות הראשית צילום: דוברות הרבנות הראשית לישראל

בג"צ פסק: חברי הגוף הבוחר - נבחרים בלבד

קרא עוד