עוגת דבש ללא גלוטן

רן בן דוד 11/08/21 11:31 ג באלול התשפא

עוגת דבש ללא גלוטן, צילום: יח"צ ביגה
עוגת דבש ללא גלוטן, צילום: יח"צ ביגה

מצרכים

100 סוכר חום דמררה

100 סוכר לבן

300 דבש

120 ביצים

200 שמן

350 קמח לעוגות ללא גלוטן ( ממליץ על קמח תמי)

7 גרם אבקת אפיה

2 גרם סודה לשתיה

1/4 כפית מלח

1 כפית קנמון

1/4 כפית ציפורן

הוראות הכנה

מחממים תנור ל165 מעלות.

מצפים תבנית אינגלנש בנייר אפיה.

מקציפים במקסר עם מטרפה סוכר, דבש וביצים עד לקבלת תערובת אוורירית.

מוסיפים את השמן לאט עד הטמעה וקבלת תערובת אחידה.

בקערה מערבבים את כל היבשים ומוסיפים לתערובת. לאחר שהתערובת חלקה מוסיפים את התה עד לקבלת מרקם אחיד. לאחר מזיגת התערובת לתבנית ניתן להוסיף שקדים פרוסים או אגוזים.

לאפות כ 35-40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש.

מומלץ לסגור את העוגה (לאחר שהתקררה) בשקית ולהמתין לפחות יום לפני שאוכלים, העוגה רק משתבחת.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

המתכון באדיבות רשת מסעדות ביגה

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר