סגור

עוגת גבינה, תותים ושוקולד לבן

ב בסיון התשפ
,
25 במאי, 2020
25/05/2020 11:40
עוגת גבינה תותים ושוקולד לבן

עוגת גבינה תותים ושוקולד לבןצילום: אורי שניידר

חלבי
עד 3 שעות
בינוני

מצרכים

המתכון מתאים לתבנית אינגליש קייק אחת

לעוגה:

גבינה לבנה 5% 250 גר'

או -

גבינת טוב טעם 250 גר'

125 גר' שמנת מתוקה (חצי מיכל)

שתי חבילות שוקולד לבן (200 גר')

חצי חבילת תותים קפואים

שלוש ביצים

לציפוי:

חבילת שוקולד לבן (100 גר')

שתי כפות שמן

פצפוצי אורז

לקישוט:

125 מל' שמנת מתוקה

כפית אינסטנט פודינג

צבע מאכל וורוד (רשות)

תותים

הוראות הכנה

עוגה:

ממיסים את השוקולד והשמנת יחד במיקרוגל במשך דקה וחצי. את הגנאש שנוצר שופכים על הגבינה וטורפים יחד. מוסיפים ביצים וטורפים לבלילה חלקה. טוחנים את התותחים הקפואים באמצעות בלנדר מוט ומערבבים שלוש כפות מבלילת הגבינה עם המחית שנוצרה. שופכים את מחית התות-גבינה אל תוך בלילת הגבינה ובוחשים מעט כדי לקבל דוגמת שיש.

מחממים תנור ל-160 מעלות ומניחים בתחתית תבנית מלאה מים.ליצירת סביבה עשירה באדים. אופים במרכז התנור במשך שעה וחצי. נותנים לעוגה להתקרר בתנור כשעה ואז מעבירים למקרר עד שהיא קרה לחלוטין.

ציפוי:

ממיסים שוקולד בפולסים של חצי דקה במיקרוגל, מוסיפים את השמן ופצפוצי האורז ושופכים לאורך העוגה. באמצעות כפית מחליקים את הציפוי לצדדים. מכניסים למקרר לחצי שעה להתייצבות.

קישוט:

מקציפים את השמנת באמצעות מטרפה ידנית או מיקסר יד. כשהשמנת מסמיכה מעט, מוסיפים את הפודינג וממשיכים להקציף עד ליציבות. מוסיפים טיפת צבע מאכל וורוד ומזלפים מעל העוגה המוכנה. מקשטים בתותים.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

טופז לוק ונתניהו צילום: Yonatan Sindel/Flash90

מקומם: יועצו של נתניהו הפר בידוד

קרא עוד