עוגת גבינה אפויה

ג בסיון התשעט
,
06 ביוני, 2019
06/06/2019 1:43
עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויהצילום: shutterstock

חלבי
עד 3 שעות
פשוט

מצרכים

ביצים - 5

גבינה לבנה 5% - קופסת פלסטיק (750 גרם)

קורנפלור - 3 כפות

סוכר – חצי כוס

אינסטנט פודינג בטעם וניל - חצי קופסת קרטון (40 גרם)

הוראות הכנה

להקציף 5 חלבונים עם חצי כוס סוכר.

לשים בקערה את החלמונים, להוסיף את הגבינה, הקורנפלור ומחצית מחבילת האינסטנט. לערבב היטב.

לצקת לקערת הגבינה כף גדושה מקצפת החלבונים ולערבב.

להוסיף את שאר החלבונים ולערבב בתנועות קיפול עדינות.

לשמן תבנית עגולה וליצוק את התערובת פנימה.

לחמם תנור לחום בינוני, 180 מעלות

להניח בתנור תבנית מרובעת גדולה עם מים בגובה 1 ס"מ, להניח את התבנית העגולה בתוך אמבט המים ולאפות כשעה.

לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור עד שהעוגה מתקררת.

המתכון באדיבות קרן שמש, מרצה באקדמית גליל מערבי, נטורופתית ותזונאית, מטפלת רגשית ומנחת קבוצות לשינוי דפוסי אכילה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

קרא לעזרה | אלירן מלול ומיכל סלה צילום: אלבום משפחתי

"אני מחפש שיעזרו לי": כשרוצח מיכל סלה ביקש עזרה

קרא עוד