עוגת גבינה אפויה

חדשות כיפה 06/06/19 01:43 ג בסיון התשעט

עוגת גבינה אפויה, צילום: shutterstock
עוגת גבינה אפויה, צילום: shutterstock

מצרכים

ביצים - 5

גבינה לבנה 5% - קופסת פלסטיק (750 גרם)

קורנפלור - 3 כפות

1/4 +1 כוס סוכר

אינסטנט פודינג בטעם וניל - חצי קופסת קרטון (40 גרם)

הוראות הכנה

להקציף 5 חלבונים עם חצי כוס סוכר.

לשים בקערה את החלמונים, להוסיף את הגבינה, הקורנפלור ומחצית מחבילת האינסטנט. לערבב היטב.

לצקת לקערת הגבינה כף גדושה מקצפת החלבונים ולערבב.

להוסיף את שאר החלבונים ולערבב בתנועות קיפול עדינות.

לשמן תבנית עגולה וליצוק את התערובת פנימה.

לחמם תנור לחום בינוני, 180 מעלות

להניח בתנור תבנית מרובעת גדולה עם מים בגובה 1 ס"מ, להניח את התבנית העגולה בתוך אמבט המים ולאפות כשעה.

לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור עד שהעוגה מתקררת.

המתכון באדיבות קרן שמש, מרצה באקדמית גליל מערבי, נטורופתית ותזונאית, מטפלת רגשית ומנחת קבוצות לשינוי דפוסי אכילה

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר