טארט שוקולד

כז בחשון התשעט
,
05 בנובמבר, 2018
05/11/2018 12:08
טארט שוקולד

טארט שוקולדצילום: גלי איתן

חלבי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

לבצק:

50 גר׳ אבקת סוכר (2.5 כפות)

100 גר׳ חמאה

1 ביצה שלמה

1 חלמון ביצה

200 גר׳ קמח לבן (1 כוס)

למילוי השוקולד:

1 כף דבש

70 גר׳ חמאה

175 גר׳ שוקולד אגו מריר 60% מוצקי קקאו (2 טבלאות)

190 מ״ל שמנת מתוקה (3/4 כוס)

הוראות הכנה

אופן הכנת הבצק:

במיקסר עם וו גיטרה, מעבדים את אבקת הסוכר והחמאה עד שמתקבל מרקם של מיונז.

מוסיפים את הביצה והחלמון ומעבדים עד לקבלת מרקם אחיד וקרמי.

מוסיפים את הקמח ומעבדים רק עד שנוצר בצק.

מוציאים מהמיקסר ומשטחים.

עוטפים היטב בניילון נצמד ומקררים לפחות שעה.

בין שני ניירות אפייה מרדדים את הבצק, ומניחים על תחתית תבנית טארט.

מקפיאים לפחות 10 דקות.

בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.

אופים את הבצק אפייה עיוורת (מניחים משקולת או קטניות על הבצק ואופים עד שהוא מזהיב, כ-25 דקות).

אופן הכנת המילוי:

בקערה חסינת חום מחממים את השוקולד והחמאה. לא צריך להמיס לחלוטין.

בסיר קטן מביאים את השמנת והדבש לסף רתיחה.

מוזגים את השמנת הרתוחה על תערובת השוקולד והחמאה.

מערבבים היטב בעזרת מרית עד שמתקבל קרם אחיד וחלק.

מוזגים את הקרם אל תוך מלית הטארט האפויה ומניחים לו להתייצב.

ניתן לשמור במקרר ולהוציא כ-15-25 דקות לפני ההגשה.

המתכון באדיבות חברת כרמית

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

באסל גטאס לפני כניסתו לכלא צילום: ללא

ועדת שחרורים: באסל ראטס נשאר בכלא

קרא עוד