בראוניז משויש עם שוקולד וגבינת ריקוטה

כח באדר א'
,
05 במרץ, 2019
05/03/2019 11:10
בראוניז משויש עם שוקולד וגבינת ריקוטה

בראוניז משויש עם שוקולד וגבינת ריקוטהצילום: אסף אמברם

חלבי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

180גרם חמאה

3 טבלאות שוקולד מריר אגו 60% מוצקי קקאו (250 גר)

חצי כוס סוכר

קורט מלח

3 ביצים

2/3 כוס של קמח לבן

4 כפות מלאות קקאו משובח

כפית תמצית וניל

מצרכים לחלק של הגבינה:

250 גרם גבינת ריקוטה

1 ביצה

2 כפות קורנפלור

3 כפות סוכר

2 טבלאות שוקולד לבן אגו (170 גר)

4 כפות חלב

הוראות הכנה

ממיסים יחד בפולסים קצרים במיקרוגל שוקולד מריר, סוכר וחמאה, מערבבים היטב בעזרת מטרפה, מוסיפים את הווניל והמלח ואת הביצים אחת אחת ובמהירות, לאחר מכן מבליעים לתוך התערובת את הקמח והקקאו .

ממיסים בקערה נפרדת את השוקולד הלבן ואת החלב עד להומוגניות.

בקערה נוספת טורפים יחד את הריקוטה, הביצה, הקורנפלור והסוכר, מקפלים לתוך התערובת את השוקולד הלבן המומס.

משמנים קלות תבנית- רצוי לרפד בנייר אפייה, מעבירים את הבלילה הכהה לתבנית שופכים מעליה את בלילת הגבינה ובעזרת מזלג יוצרים מראה משוייש בין השניים. אופים בחום של 170 מעלות, כחצי שעה- לא יותר, מצננים ואז מגישים כקוביות.

הערות

תבנית בגודל של 22 23 X, מזלג, נייר אפייה, מטרפה ידנית, קעריות לערבוב

המתכון באדיבות חברת כרמית

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יהרוס את בתי המחבלים? שר הביטחון נפתלי בנט צילום: פלאש 90, יונתן סינדל

קריאה לשר בנט: הרוס את כל בתי המחבלים המחכים לאישורך

קרא עוד