מצרכים
3/4 כוס שקדים טחונים
3/4כוס אגוזי לוז או אגוזי מלך טחונים
1 כוס קמח תפוחי אדמה (או חצי כוס קמח תפוחי אדמה וחצי כוס קורנפלור)
1/4 כוס אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
1ביצה
1/4 כוס שמן קוקוס או שמן קנולה
הוראות הכנה
מערבבים הכול יחד לעיסה אחידה.
מעצבים כדורים קטנים ופחוסים ואופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
הערות
הכותבת: בתיה שהרבני, תזונאית קלינית בראייה משפחתית במכבי שירותי בריאות בצפון ועוסקת בליווי אישי ובהנחיית קבוצות הורים במכבי אקטיבי (מכון לטיפול בעודף משקל בילדים) ומרצה בפני צוותי חינוך ובני נוער.