עוגיות שקדים ואגוזים ללא גלוטן וללא קטניות

חדשות כיפה בתיה שהרבני, תזונאית קלינית 27/03/23 13:32 ה בניסן התשפג

צילום: בתיה שהרבני
צילום: בתיה שהרבני

מצרכים

3/4 כוס שקדים טחונים

3/4כוס אגוזי לוז או אגוזי מלך טחונים

1 כוס קמח תפוחי אדמה (או חצי כוס קמח תפוחי אדמה וחצי כוס קורנפלור)

1/4 כוס אבקת סוכר

1 כפית תמצית וניל

1ביצה

1/4 כוס שמן קוקוס או שמן קנולה

הוראות הכנה

מערבבים הכול יחד לעיסה אחידה.

מעצבים כדורים קטנים ופחוסים ואופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

הערות

הכותבת: בתיה שהרבני, תזונאית קלינית בראייה משפחתית במכבי שירותי בריאות בצפון ועוסקת בליווי אישי ובהנחיית קבוצות הורים במכבי אקטיבי (מכון לטיפול בעודף משקל בילדים) ומרצה בפני צוותי חינוך ובני נוער.

כתבות נוספות