סגור

קובה בשר טלה - כשר לפסח

יא בניסן התשעט
,
16 באפריל, 2019
16/04/2019 23:51
 קובה בשר טלה

קובה בשר טלהצילום: מסעדת סומסה רמת גן

בשרי
לא מוגדר
בינוני

מצרכים

מצרכים לבצק:

1/2 קילו קמח מצה

2 כוסות מים פושרים

2 כפות קמח תפוח אדמה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

למילוי:

400 גרם בשר טלה

2 בצלים בינונים קצוצים

כפית כמון

1/2 כפית פלפל שחור

1/3 כפית פפריקה חריפה

מעט ציפורן

1/4 כפית קינמון

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

אופן הכנת הבצק:

שמים בקערה גדולה את הקמח מצה מוסיפים 2 כוסות מים, מתבלים בפלפל שחור ומלח לפי הטעם, מוסיפים את הקמח תפוח אדמה ומערבבים עד לקבלתבצק אלסטי.

אופן הכנת המילוי:

מחממים מחבת ומתחילים בטיגון הבצל עד להזהבה, מערבבים את כל מרכיבי המילוי למעט הצנוברים ומאדים במחבת ללא שמן תוך כדי ערבוב למניעת היווצרות גושים.

מקררים, מוסיפים את הצנוברים הקלויים ומתחילים במלאכת המילוי.

יוצרים כדור מהבצק ומכניסים את האגודל פנימה ליצירת שקע. לוחצים על הדפנות לקבלת קירות דקים וממלאים בבשר

סוגרים ומניחים בקירור עד לשלב הטיגון.

מטגנים בשמן עמוק ומגישים לצד טחינה או סלסת עגבניות

הערות

מסעדת סומסה כשרה לפסח, בכשרות מהודרת רבנות רמת גן ורבנות רמת גן בשרים של הרב מחפוד, וממוקמת במתחם הבורסה ברמת גן

המתכון באדיבות מסעדת סומסה, רמת גן

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר