תפוזית מנוקדת - כשר לפסח

ד בניסן התשפא
,
17 במרץ, 2021
17/03/2021 12:05
עוגת תפוזים לפסח

עוגת תפוזים לפסחצילום: חנה פנט

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

5 ביצים

1/4 1 כוסות סוכר

1 שקיות סוכר וניל

3/4 כוס שמן

3/4 כוס מיץ תפוזים (אני מכינה את המיץ מפריגת תפוזים קפוא) וכדי להדגיש טעמים הוספתי עוד כפית גדושה מהפריגת.

קליפה מגוררת מחצי תפוז

1/2 1 כוסות קמח אוסם תופח כשל"פ

1 שקית אבקת אפיה, כן כן זו לא טעות

20 גר' שוקולד מריר מגורר על מגררת דקה

הוראות הכנה

מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר והסוכר וניל , כ- 10 דקות עד שמתקבלת קציפה תפוחה ובהירה.

מוסיפים לאט את השמן

ממשיכים להקציף עד שכל השמן נטמע בקציפה

מוסיפים את המיץ , וקליפת התפוז ושקית אבקת אפיה.

מפסיקים את ההקצפה ומניחים לבלילה לנוח כ- 5 דקות

מוסיפים את הקמח והשוקולד, מקפלים לבלילה יוצקים לתבנית עגולה עם ארובה קוטר 24-26

אופים בחום 170 מעלות כ- 50 דקות

המתכון באדיבות בלוג לאכול, לשנות, להנות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר