מצרכים
5 ביצים גדולות
1 ורבע כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
200 גרם שקדים טחונים או אגוזים טחונים
הוראות הכנה
להקציף את החלבונים עם הסוכר וסוכר וניל
להוסיף ביד בעדינות רבה את החלמונים
ואח"כ את האגוזים / שקדים
לאפות בחום 170 מעלות כ25 דקות.
לא לייבש!!
**
ציפוי (לא חובה):
להמיס 100 גרם שוקולד מריר עם 1/2 ריצ' או מעט מים וכף שמן
כשמתקרר וכשהעוגה מעט קרה- לשפוך מעל לעוגה ולפזר מעט אגוזים קצוצים
הערות
* מתאים לתבנית מלבנית בינונית חד פעמית
המתכון באדיבות אמא מבשלת