סגור

עוגת אגוזים מעולה - כשר לפסח

ג בניסן התשעח
,
19 במרץ, 2018
19/03/2018 10:38

צילום: SHUTTERSTOCK

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

5 ביצים גדולות

1 ורבע כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל

200 גרם שקדים טחונים או אגוזים טחונים

הוראות הכנה

להקציף את החלבונים עם הסוכר וסוכר וניל

להוסיף ביד בעדינות רבה את החלמונים

ואח"כ את האגוזים / שקדים

לאפות בחום 170 מעלות כ25 דקות.

לא לייבש!!

**

ציפוי (לא חובה):

להמיס 100 גרם שוקולד מריר עם 1/2 ריצ' או מעט מים וכף שמן

כשמתקרר וכשהעוגה מעט קרה- לשפוך מעל לעוגה ולפזר מעט אגוזים קצוצים

הערות

* מתאים לתבנית מלבנית בינונית חד פעמית

המתכון באדיבות אמא מבשלת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר