סגור

עוגיות מרנג - לפסח

ד בניסן התשעח
,
20 במרץ, 2018
20/03/2018 11:23

צילום: SHUTTERSTOCK

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

3 ביצים

כוס סוכר

שקית זילוף בעלת קצה משונן

הוראות הכנה

מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים

לקערת החלבונים מוסיפים סוכר ומקציפים כ-10 דקות עד שהחלבון מתייצב (עם החלמונים אפשר לעשות חביתה צהובה במיוחד)

מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה גדולה, ממלאים את שקית הזילוף בתערובת שהתקבלה ומזליפים נשיקות של מרנג על התבנית

מכניסים לתנור למשך שלש שעות בחום של 80-100 מעלות, ומוציאים מהתבנית רק אחרי שהמרנג יבש וקשה.

המתכון באדיבות אמא מבשלת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נתב"ג בימים שלפני הקורונה.  צילום: משה שי, פלאש 90

תכינו את המזוודות: האיחוד האירופי הודיע - ישראל מדינה ירוקה

קרא עוד