עוגיות מרנג - לפסח

חדשות כיפה חדשות כיפה 20/03/18 11:23 ד בניסן התשעח

צילום: SHUTTERSTOCK
צילום: SHUTTERSTOCK

מצרכים

3 ביצים

כוס סוכר

שקית זילוף בעלת קצה משונן

הוראות הכנה

מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים

לקערת החלבונים מוסיפים סוכר ומקציפים כ-10 דקות עד שהחלבון מתייצב (עם החלמונים אפשר לעשות חביתה צהובה במיוחד)

מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה גדולה, ממלאים את שקית הזילוף בתערובת שהתקבלה ומזליפים נשיקות של מרנג על התבנית

מכניסים לתנור למשך שלש שעות בחום של 80-100 מעלות, ומוציאים מהתבנית רק אחרי שהמרנג יבש וקשה.

המתכון באדיבות אמא מבשלת

כתבות נוספות