סגור

מדליוני פילה ברוטב ערמונים - כשר לפסח

יא בניסן התשעט
,
16 באפריל, 2019
16/04/2019 23:55
מדליוני פילה ברוטב ערמונים

מדליוני פילה ברוטב ערמוניםצילום: מסעדת סומסה רמת גן

בשרי
לא מוגדר
בינוני

מצרכים

מצרכים: ל 4- מנות:

800 גרם פילה בקר פרוס למדליונים

שמן זית

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

מלח גס לפי הטעם

ליטר ציר בקר משובח מצומצם

בצל קצוץ דק

1 שורש פטרוזיליה קצוץ דק

50 מ״ל דבש דבורים טהור

100 מ״ל יין אדום יבש

ענפי טימין

50 גרם מחמאה

300 גרם ערמונים קצוצים גס

פירה תפוחי אדמה:

ק”ג תפוחי אדמה

מלח לפי הטעם

200 גרם מחמאה

הוראות הכנה

קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מים ומעט מלח עד לריכוך.

מסננים ומעבירים את תפוחי האדמה לקערה.

במחבת חמה ממיסים את המחמאה.

מועכים את הפירה עד לקבלת מחית חלקה ומוסיפים את המחמאה.

את הפילה ממליחים ומפלפלים לפי הטעם עם פלפל גרוס, מלח ושמן זית.

מחממים מחבת פסים ומתחילים בצריבת הבשר למשך כ 2- דקות מכל צד.

בסיר קטן יש לאדות קלות את הבצל במחמאה להוסיף את שורש הפטרוזיליה ולהמשיך לאדות על אש בינונית כשלוש דקות.

מוסיפים את היין ומצמצמים עד להטמעה חלקית.

מוסיפים את הנוזל הבקר המצומצם, הערמונים והדבש. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה לאש בינונית ממשיכים בצימצום הרוטב עד להסמכתו.

מוציאים את עלי הטימין ויוצקים מעל המדליונים והפירה.

הערות

מסעדת סומסה כשרה לפסח, בכשרות מהודרת רבנות רמת גן ורבנות רמת גן בשרים של הרב מחפוד, וממוקמת במתחם הבורסה ברמת גן

המתכון באדיבות מסעדת סומסה, רמת גן

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר