סגור

אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי עם אורז - כשר לפסח

יט בניסן התשפ
,
13 באפריל, 2020
13/04/2020 9:35
אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי עם אורז

אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי עם אורזצילום: אפיק גבאי

בשרי
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

5 כפות שמן זית

4 בצלים חתוכים לרצועות

2 יחידות גדולות או 4 בינוניות של אוסובוקו טלה

כף שטוחה כורכום

כפית כמון

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

2 כפות רוטב סויה של מאסטר שף

חצי כוס טריאקי של מאסטר שף

2 כוסות גזר גמדי

3 כוסות מים לחלק הראשון של התבשיל

כוס יין לבן

1 כוס אורז בסמטי מאסטר שף

2 כוסות מים לחלק השני (כשמוסיפים את האורז)

חצי כוס פטרוזיליה לקישוט לפני ההגשה

הוראות הכנה

בסוטאז' רחב מניחים שמן זית ובצלים, מטגנים עד להשחמה ומוסיפים את האוסובוקו, הופכים צד לאחר 5 דקות ומוסיפים את הכורכום, הכמון, המלח, הפלפל, הסויה, והטריאקי, מוסיפים 2 כוסות גזר גמדי, 3 כוסות מים וכוס יין, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים בכיסוי חלקי כשעה וחצי (אם חסר נוזלים ניתן להוסיף עוד כוס מים).

לאחר שעה מוסיפים 2 כוסות מים מביאים לרתיחה מוסיפים כוס אורז מערבבים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה עשרים דקות נוספות. מגישים על צלחת הגשה שטוחה ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה טרייה.

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר