לביבות תפוחי אדמה

חדשות כיפה אחת מל"ו 07/09/06 00:00 יד באלול התשסו

לביבות תפוחי אדמה, צילום: shutterstock
לביבות תפוחי אדמה, צילום: shutterstock

מצרכים

4 תפוחי-אדמה

חצי כוס קמח

2 כפיות שום כתוש

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

4 כפות מים

שמן לטיגון

הוראות הכנה

מקלפים את תפוחי-האדמה, חותכים לקוביות ומבשלים במים כ-20 דקות, עד להתרככותם

מסננים ומועכים לעיסה אחידה.

מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.

בידיים רטובות מלבבים ללביבות שטוחות (כעשר לביבות).

מטגנים בכמות שמן נדיבה משני הצדדים עד להשחמה.

סופגים את עודפי השמן על נייר סופג ומגישים חם.

הערות

כתבות נוספות