סופגניות קלות הכנה

טולין 10/12/09 00:00 כג בכסלו התשע

סופגניות, צילום: shutterstock
סופגניות, צילום: shutterstock

מצרכים

50 גרם מרגרינה

1/4 כוס סוכר

3/4 כוס מים

20 גרם שמרים

1 ביצה

כף קוניאק

3 וחצי כוסות קמח

הוראות הכנה

להכניס את כל המוצרים למעבד מזון וללוש היטב.

לכסות במגבת להתפחה.

ללוש מעט, לקרוע חתיכות בצק ולעבד עיגולים על משטח משומן,להשטיח מעח כלצ עיגול ולהניח על מגש, לכסות בניילון נצמד לחצי שעה.

לחמם שמן (עם חתיכת גזר בפנים)

להכניס את הסופגניות לשמן לא חם מדי, לכסות את הסיר,

לאחר 2 דקות בערך להפוך את הסופגניות ולא לכסות, לעוד כ-2 דקות.

הערות

18 סופגניות קטנות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר