לביבות תפו"א אפויות של חלי ממן

מאגר המתכונים 03/12/15 16:57 כא בכסלו התשעו

לביבות תפוחי אדמה, צילום: shutterstock
לביבות תפוחי אדמה, צילום: shutterstock

מצרכים

3 תפוחי אדמה

2 בצלים קצוצים

100 גרם פטריות קצוצות

2 ביצים

3 כפות פירורי לחם

כפית אבקת מרק

מלח ופלפל לפי הטעם

תרסיס שמן

הוראות הכנה

מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח עד לריכוך, מסננים ומרסקים למחית.

מאדים את הבצל הקצוץ עם הפטריות בכפית שמן, מניחים בצד להתקרר מעט ומוסיפים למחית תפוחי האדמה, מתבלים ומערבבים היטב.

יוצרים כ-15 קציצות ע"ג נייר אפייה משומן בתרסיס שמן ואופים בחום בינוני כ-20 דקות, הופכים את הלביבות ואופים כ-10 דקות נוספות עד להשחמה.

הערות

שימו לב:
2 לביבות = תחליף לפחמימה

המתכון באדיבות חלי ממן

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר