לביבות תפו"א אפויות של חלי ממן

כא בכסלו התשעו
,
03 בדצמבר, 2015
03/12/2015 16:57
לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמהצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

3 תפוחי אדמה

2 בצלים קצוצים

100 גרם פטריות קצוצות

2 ביצים

3 כפות פירורי לחם

כפית אבקת מרק

מלח ופלפל לפי הטעם

תרסיס שמן

הוראות הכנה

מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח עד לריכוך, מסננים ומרסקים למחית.

מאדים את הבצל הקצוץ עם הפטריות בכפית שמן, מניחים בצד להתקרר מעט ומוסיפים למחית תפוחי האדמה, מתבלים ומערבבים היטב.

יוצרים כ-15 קציצות ע"ג נייר אפייה משומן בתרסיס שמן ואופים בחום בינוני כ-20 דקות, הופכים את הלביבות ואופים כ-10 דקות נוספות עד להשחמה.

הערות

שימו לב:
2 לביבות = תחליף לפחמימה

המתכון באדיבות חלי ממן

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

"טרור לכל דבר" | ח"כ עמיר פרץ צילום: פלאש 90, הדס פרוש

עמיר פרץ על אירועי יצהר: "טרור במלוא מובן המילה"

קרא עוד