הספינג' של סומסה

כא בכסלו התשעו
,
03 בדצמבר, 2015
03/12/2015 17:38
אבנר בן גיאת

אבנר בן גיאתצילום: אבנר בן גיאת

פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 ק"ג קמח

50 גר´ שמרים/ לחילופין קובייה אחת.

3.5 – 4 כוסות מים פושרים

קורט מלח

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים ביחד

מכניסים לתוך שקית ניילון לחצי שעה עד שעה.

ליצור עיגולים עם חור באמצע (כמו גלגל ים)

להכניס לתוך שמן עמוק ורותח

מיד אח"כ מעבירים לקערה עם סוכר

הערות

צילום: אבנר בן גיאת

המתכון באדיבות מסעדת סומסה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

"טרור לכל דבר" | ח"כ עמיר פרץ צילום: פלאש 90, הדס פרוש

עמיר פרץ על אירועי יצהר: "טרור במלוא מובן המילה"

קרא עוד