הסופגנייה הספרדית: צ'ורוס

כד בכסלו התשפא
,
10 בדצמבר, 2020
10/12/2020 14:48
צ

צ'ורוסצילום: shutterstock

פרווה
חצי שעה- שעה
לא הוגדר

מצרכים

100 גרם חמאה

1 כוס קמח לבן

1 כוס סוכר

קורט מלח

2 ביצים

1 כף תמצית וניל

הוראות הכנה

ממיסים בסיר את החמאה הסוכר והמלח, לערבב היטב ולהמתין עד הגעה לרתיחה.

ברגע שרתח מכבים את האש ומוסיפים את הקמח, מערבבים עד קבלת בצק אחיד, ולתת לו לבצק לנוח ל-10 דקות.

לתוך קערת המיקסר מכניסים את הבצק ומוסיפים שתי ביצים טרופות ותמצית הווניל ולערבב בעזרת וו הלישה. להוסיף בהדרגה את המים עד קבלת בצק שניתן למתוח אותו, אם הוא לא נמתח יש להוסיף מים עד קבלת המרקם הרצוי.

את הבצק יש להעביר לשקית זילוף עם צנתר משונן של 15 מ"מ.

חממו סיר בשמן עמוק והמתינו שיתחמם, ברגע שהשמן רותח זילפו את הבצק לפי האורך הרצוי לכם. לטגן עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא אל משטח עם נייר ספיגה.

מומלץ לטבול את את הצ'ורוס בתערובת סוכר וקינמון, ולהגיש לצד שוקולד מומס.

בתיאבון!

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר