הסופגנייה המרוקאית: ספינג'

כד בכסלו התשפא
,
10 בדצמבר, 2020
10/12/2020 14:47
ספינג

ספינג'צילום: shutterstock

פרווה
חצי שעה- שעה
לא הוגדר

מצרכים

½ 1 כוס קמח לבן

⅓ כף שמרים יבשים

2 כפות גדושות סוכר

קורט מלח

⅔ כוס מים פושרים

הוראות הכנה

לתוך קערת המיקסר מכניסים את הקמח והשמרים ומערבבים הכל היטב במהירות נמוכה בעזרת וו הלישה. מוסיפים את המים והסוכר ומערבבים במשך 3 דק' לאחר מכן מוסיפים גם את המלח ומערבבים לדקה נוספת עד קבלת בצק אחיד ודביק

לאחר קבלת בצק אחיד יש לכסות את קערת המיקסר עד שהבצק יכפיל את גודלו, לאחר חצי שעה יש כבר להכין לחמם סיר עם שמן עמוק.

לאחר ההמתנה יש להרטיב את הידיים, לאורך כל הכנת הספינג' יש להקפיד שהידיים יישארו רטובות. קורצים ידנית עיגול, ובעזרת האצבעות יוצרים חור באמצע ומיד מכניסים בזהירות לשמן הרותח. הכניסו בכל פעם כמות ספינג' שתוכל לשבת במרווחים מבלי לגעת אחת בשנייה.

ברגע שהספינג' מזהיבים יש להפוך אותן עד שיזהיבו גם בצד השני, כששני הצדדים זהובים להוציא אל משטח עם נייר ספיגה.

לקישוט מעל ניתן לפזר אבקת סוכר, או לזלף דבש.

בתיאבון!

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר