הסופגנייה האמריקאית: דונאטס

כד בכסלו התשפא
,
10 בדצמבר, 2020
10/12/2020 14:44
דונאטס

דונאטסצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חצי חבילת קמח לבן

⅔ כוס סוכר

קורט מלח

1 קוביית שמרים טריים

⅓ כוס שמן קנולה

⅔ כוס מים פושרים

הוראות הכנה

לתוך קערת המיקסר מכניסים את הקמח הסוכר והמלח ומערבבים הכל היטב במהירות נמוכה בעזרת וו הלישה. מוסיפים את קוביית השמרים, ולכל אורך הערבוב מוסיפים בקצב איטי את השמן ולאחר מכן את המים באותה הדרך.

לאחר קבלת בצק אחיד יש לכסות את קערת המיקסר עד שהבצק יכפיל את גודלו.

לאחר ההמתנה מרדדים את הבצק עד שיגיע לעובי של כ-2 ס"מ, קורצים את הבצק לעיגולים, מומלץ עד קוטר של 7 ס"מ וקורצים עיגול נוסף בפנים על מנת ליצור חור. את שאריות הבצק של החורים אחדו שוב על מנת ליצור דונאט נוסף.

חממו סיר בשמן עמוק והמתינו שיתחמם, לאחר מכן הכניסו בכל פעם כמות דונאטס שתוכל לשבת במרווחים מבלי לגעת אחת בשנייה.

ברגע שהדונאטס מזהיבים יש להפוך אותן עד שיזהיבו גם בצד השני, כששני הצדדים זהובים להוציא אל משטח עם נייר ספיגה.

לקישוט מעל ניתן למרוח שוקולד מומס או ריבה, או גם אפשר להספק באבקת סוכר.

בתיאבון!

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר